Vakantiehuis Stichting Ichthus Vakantiehuis Stichting Ichthus

Broeders en Zusters,

De diaconie van de Prot.Gem Leeuwarden-Huizum verhuurt via de stichting “ICHTHUS” een bungalow in Drenthe.

Deze bungalow staat op het land goed De Hunzebergen in Exloo.

Het doel van dit alles is dat d.m.v. verhuren van deze bungalow aan mensen met een brede beurs het financieel mogelijk wordt gemaakt om ook de mensen met een smalle beurs met vakantie te laten gaan.

De huurprijzen die aan de achterkant van dit schrijven staan zijn bedoeld voor de mensen met de brede beurs. Voor de mensen met de smalle beurs wordt er indien mogelijk een bijdrage gevraagd van    € 80, -.

Wij vragen aan de diaconieën die deze mensen aanbrengen om indien mogelijk de rest van de huur aan te vullen.

Als u nog vragen heeft kunt u kontact op nemen met,

Rieks.Timmerman
Zenegroen 111
8935KC Leeuwarden

Tel: 0625020613 of 058-2883117

Vakantiehuisje op het Landgoed “Hunzebergen” te Exloo

Deze bungalow is geschikt voor maximaal 6 personen. Van de drie aanwezige slaapkamers, hebben twee een stapelbed en heeft de derde twee eenpersoonsbedden De kamer-keuken is ingericht met een degelijke eethoek, een aangename zithoek voorzien van een kleurentelevisie. De open keuken heeft een koelkast, magnetron, een vier pits gasstel en een koffiezetapparaat.

De badkamer heeft een douche, toilet en wastafel.
De bungalow beschikt uiteraard over centrale verwarming.
De openslaande deuren in de woonkamer geven toegang tot het terras, voorzien van tuinmeubilair en een parasol. In het  schuurtje achter de bungalow staan tevens twee fietsen.

De stichting “Ichthus”  heeft tot doel om mensen met een ”smalle” en een BREDE
beurs met vakantie te laten gaan.

Informatie:
Rieks.Timmerman Zenegroen 111 8935KC Leeuwarden
 tel. 058-288317- 0625020613    Mailadres :

Zie voor meer algemene informatie ook eens op www.hunzebergen.nl