Liveshow, Make some noise KIDS

Heeft u al kortingstickets voor de kinderen van uw kerk?
Het is al bijna zover! Na het succes van vorig jaar maakt Make Some Noise Kids zich klaar voor 5 gloednieuwe liveshows verspreid over het land. Om de kinderen van uw kerk dit spectaculaire event mee te laten maken hebben wij een groepskorting beschikbaar van 3 euro korting per ticket!
TICKETS & INFO
Tip! Leuk nieuw december-cadeau voor de kids van uw kerk
Een echt glossy Make Some Noise Kids Magazine is in de maak! 44 pagina's vol gave artikelen, interviews, do-it-yourselfs, posters en mooie vormgeving. Om zoveel mogelijk kinderen hiervan te laten genieten, hebben we een kerkenactie van bijna 50%! Het magazine is vooral geschikt voor kinderen van 8-13 jaar.

Hoe werkt het?
Dit splinternieuwe magazine kost €4,95 in de winkel, maar wanneer u via onderstaande knop bestelt, kunt u het magazine bestellen voor €2,95 (incl. btw). U ontvangt een factuur, die u kunt betalen om de bestelling te bevestigen. Na 28 oktober a.s. zullen we deze magazine's per post naar u versturen. Deze actie geldt bij een minimale afname van 25 exemplaren en het is niet toegestaan deze magazine's verkopen.
BESTEL MAGAZINE'S

Helpende handen Helpende handen